អ្នកលក់បាយស្រូបដ៏ល្បីមួយ ដាច់ចិត្តទំលាយអាថ៌កំបាំងប្រឡាក់សាច់របស់ខ្លួន ចង់ដឹងសូមទស្សនាទាំងអស់គ្នា!
ល្បីឆ្ងាញ់មិនចាញ់ភោជនីយដ្ឋានធំៗ ហាងបាយស្រូបមួយនៅតាមបណ្ដោយផ្លូវ ២០០២ យីហោឈ្មោះថា «ស្រីតូច នាងពៅ» លក់ដាច់ខ្លាំងណាស់ ស្ទើររាល់ថ្ងៃ គ្រាន់តែបើកទ្វាលក់ភ្លាម មានភ្ញៀវចូលពេញៗភ្លែត ដោយភ្ញៀវម្នាក់តែងលាន់មាត់សរសើរថា សាច់នៅហាងនេះឆ្ងាញ់ចាប់មាត់ខ្លាំង ពិសេស គឺ បាយសាច់ជ្រូកអាំង ។
មិនខ្លាចគេឯងលួចរូបមន្ត ថ្ងៃនេះ ថៅកែស្រីម្ចាស់ហាងបាយដ៏ពេញនិយមនេះ បានបើកបេះដូង ចែករំលែករូបមន្តប្រឡាក់សាច់ជ្រូក ឲ្យមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់ដល់ប្រិយមិត្តទាំងអស់គ្នា ក្រែងពិបាកមកញុំាផ្ទាល់ដល់ហាង អាចធ្វើពិសារខ្លួនឯងនៅផ្ទះក៏បាន។
តោះ! មកមើល វីដេអូ បង្ហាញពីរបៀបប្រឡាក់សាច់ជ្រូកអាំង តាមរូបមន្តរបស់ចុងភៅអាហារពេលព្រឹកដ៏ពេញនិយម ដោយប្រើ **ម្ស៉ៅស៊ុបខ្នររសជាតិសាច់ជ្រូក ស្ករត្នោត ទឹកត្រី ទឹកល្ង និង ទឹកដោះគោខាប់ ម្រេច ទឹកខ្ញីបុកជាមួយខ្ទឹមក្រហមចូលគ្នា (ពួតយកតែទឹក)** ដូចខាងក្រោយ ៖
សូមទស្សនាវីដេអូខាងក្រោម៖